DIREKTNI DOBAVITELJ TUNGSRAM V SLOVENIJi

Svojim strankam ponujamo pestro in aktualno paleto izdelkov svetlobne tehnike. Na spletni strani GLE LIGHTING tako najdete LED luči, LED sijalke in ostalo svetlobno tehniko priznane kakovostne blagovne znamke GENERAL ELECTRIC GE Lighting (zdaj TUNGSRAM) – smo direktni dobavitelj blagovne znamke v Sloveniji!

Kaj je GENERAL ELECTRIC GE Lighting in kaj je TUNGSRAM?

GE Lighting  je profesionalna divizija korporacije General Electric, specializirana za rešitve na področju  svetlobe, ki zajema razvoj in izdelavo svetil z uporabo LED tehnologije, žarnic, elektronskih krmilnih naprav, svetilk kot celote in svetlobnih rešitev. GE izdelki vključujejo tudi celoten spekter halogenskih žarnic, kompaktnih in cevnih fluorescentnih žarnic, HID in posebnih žarnic ter predstikalnih naprav.

Z združitvijo GE Lighting EMEA  ter Tungsram-a korporacija od leta 2019  deluje pod imenom Tungsram Group ter obvladuje velik delež svetovnega trga.

Tungsram predstavlja eno največjih, najstarejših in najbolj prestižnih madžarskih podjetij na mednarodni ravni ter je industrijska legenda, ki je na trgu prisotna že od leta 1896. Med drugim se ponaša z izdelavo prve žarnice iz volframove žarilne nitke, ki je trajala dlje in je proizvajala močnejšo svetlobo kot ogljikova nitka. Soavtorji so svoj patent licencirali v podjetju, ki je dobilo ime Tungsram po istoimenskih žarnicah z volframovo žarnico, ki se v številnih evropskih državah še vedno imenujejo žarnice Tungsram.

Tungsram je na globalni ravni PREMIUM igralec v razvoju, izdelavi in dobavi izdelkov za razsvetljavo.

TUNGSRAM - celostna predstavitev korporacije (PDF)

OSTALI DOBAVITELJI

  • LOMBARDO  –  prepoznaven italijanski oblikovalec svetil širokega spektra. Zelo prepoznavna so svetila ROSS in ART.
  • ACB – vrhunski španski oblikovalec tehničnih svetil.
  • FARO – priznani španski proizvajalec svetil. Faro je sodeloval pri opremljanju bazilike Sagrada Familia, Gran Teatre del Liceu, stolpa Agbar.
  • LINEA LIGHT – dekorativna in tehnična zunanja in notranja razsvetljava Made in Italy.
  • DISANO – dekorativna in tehnična zunanja in notranja razsvetljava Made in Italy.
  • ILMAS – tehnična razsvetljava Made in Italy.
  • IVELA – proizvajalec tračnih sistemov.

  • Glede na povpraševanje pa poskrbimo tudi za dobavo opreme drugih blagovnih znamk.

KONTAKTIRAJTE NAS

gsm: +386 51 607 601
e-mail: info@gle-lighting.com