VGRADNA DOWNLIGHT SVETILA

Tungsram Spotlight
vgradni reflektor je idealen za majhna območja ali kadar iščete usmerjeno osvetlitev. To LED svetilo je zasnovane tako, da ponuja možnost hitre zamenjave za standardne vgradne halogenske reflektorje.

Spotlight - INFO

Tungsram Slim Downlight Start
so ultra tanke vgradne svetilke, zasnovane za nadomestitev klasičnih ali CFL svetil z LED svetilom. Na voljo je izbira različnih velikosti in barvnih temperatur oz. barvne svetlobe, ki ustrezajo zahtevam strank. S tem izjemno tankim svetilom lahko osvetlitev nadgradimo v različnih prostorih kot so – pisarne, poslovne stavbe, maloprodajni prostori,… Prednost vgradne LED svetilke je v enostavni montaži, prihrankih energije in dolgi življenski dobi.

Slim Downlight Start- INFO

Tungsram Slim Downlight Premium
je ultra tanko vgradno svetilo namenjeno prvi vgradnji ali zamenjavi za CFL svetila. Dobavljiva je v več velikostih in barvnih temperaturah. Uporabna za pisarne, posloven prostore, trgovine… Prednost LED svetila je v dolgi življenjski dobi in prihrankih energije. 

Slim Downlight Premium - INFO

Tungsram Start Downlight 
 ponuja veliko različnih velikosti in barvnih toplot. Svetilo je namenjeno za notranjo uporabo. EOL

Start Downlight - INFO

Fireproof Downlight 
Tungsram ognjevarne svetilke IP65 so estetske, neizstopajoče in dobavljive v 3000/4000K. So idealna izbira za vgradnjo v dvigala, gradbene in bivalne kontejnerje, mobilne hišice, nakupovalne centre, bolnišnice, javne prostore. Odporne so na vodo in prah. Svetilke ne potrebujejo vzdrževanja.

Fireproof Downlight - INFO

Tungsram  Diffuser Downlight IP20
uvaja nov standard v segmentu LED svetil. Možnost izbire različnih velikosti in barvnih temperatur daje pestro možnost uporabe. S tem novim svetilom lahko osvetlitev nadgradimo v različnih prostorih kot so – pisarne, poslovne stavbe, maloprodajni prostori, stanovanjskih objektih,…

Diffuser Downlight IP20 - INFO

Tungsram  Diffuser Downlight IP44 
svetilo je dobavljivo v različnih velikostih in barvnih temperaturah. Namenjeno je za vgradnjo v pisarne, poslovne zgradbe, trgovinske objekte.

Diffuser Downlight IP44 - INFO

Tungsram DLR G2
Nova generacija DLR serije je zasnovana predvsem za splošno uporabo razsvetljave v pisarnah, supermarketih, trgovinah, šolah, hotelih itd. Zelo hvaležna svetilka svetilka tudi za uporabo na javnih površinah kot so stopnišča, avle, recepcije. Uporaba tudi za domače okoje.

DLR G2 - INFO

Tungsram COB Downlight UGR<19  
je nov izdelek na področju tradicionalnih globokih reflektorjem (UGR < 19). Zaradi zamenljive optike (24 °, 36 °, 55 ° kota snopa) ponuja široko izbiro možnosti za ustvarjanje želenega ambienta. IP54 je zasnovan za splošno razsvetljavo  v pisarnah, supermarketih, trgovinah, šolah, hotelih, itd. Prav tako se pogosto uporablja za javne površine, kot so stopnišča, lobiji in podobne prostori.

COB Downlight UGR 19 - INFO

Tungsram Adjustable
je edinstveno zasnovan  reflektor s Citizen COB visoko zmogljivostnim  LED čipom. Aluminijasti profil “die-Casting” zagotavlja odličen odvod toplote. Z možnostjo nastavljanja oz. usmerjanja reflektorja lahko dosežemo maksimalni učinek in izkoristek svetlobe.

Adjustable - INFO

Tungsram Multigimbal
svetilo je idealna možnost za uporabo v maloprodajnih in komercialnih prostorih. LED Multigambal ponuja mešanico funkcionalnosti in zmogljivosti z značilnostmi tradicionalnega vgradnega svetila. Edinstvena modularna zasnova omogoča enostavno zamenjavo modula in zato ponuja enostavno možnost vgradnje ali zamenjave obstoječega svetila. Na voljo je v različnih barvnih temperaturnih in kotih svetlobe. 340 ° rotacijski kot vam omogoča, da prilagodite svetlobo, kjer jo potrebujete. Odlična kombinacija tehnične rešitve s COB integriranim čipov in reflektor tehnologijo omogoča odlično odvajanje toplote in odlične možnosti osvetlitve.

Multigimbal - INFO

Tungsram Tudolio
svetilko vgradimo v strop, na strop ali iz stropa ker ponuja vse možnosti vgradnje. Oblikovalec nam prepusti na izbiro prilagodljivosti svetila pri ključnih parametrih, kot so barvna temperatura, barvni prikaz  – Collor rendering ali izbor krmiljenja. Svetilo je predstavnik tehnologije 21 stoletja.

Tudolio - INFO

KONTAKTIRAJTE NAS

gsm: +386 51 607 601
e-mail: info@gle-lighting.com