STROPNE IN STENSKE SVETILKE

NOVO – Tungsram Torofi 
z moderno zasnovo in estetikim učinkom nadgradi videz prostora. Na voljo v različnih izvedbah (tudi direkt/indirekt) in načinih pritrditve.
V prihodu izvedba za vgradno montažo. Za več podatkov nas kontaktirajte

Torofi - INFO

Tungsram Pendant Downlight  
je viseča svetilka enostavne zasnove in elegantnega izgleda. Zagotavlja popolno kombinacijo visoke učinkovitosti in prijetne svetlobe.

Pendant Downlight - INFO

Tungsram Ceiling Light
svetilka je preprosta in elegantna luč, zasnovana z integriranim LED modulom za notranjo uporabo. Je stenska in stropna LED svetilka, ki jo je mogoče uporabiti na različnih področjih uporabe, vključno z hodniki, stopnišči, prehodi, v večstanovanjskih ali poslovnih objektih.

Ceiling Light - INFO

Tungsram Tudolio
svetilo ponuja različne možnosti vgradnje. Oblikovalec nam prepusti na izbiro prilagodljivosti svetila pri ključnih parametrih, kot so barvna temperatura, barvni prikaz -Collor rendering ali izbor krmiljenja. Svetilo je predstavnik tehnologije 21 stoletja

Tudolio - INFO

Tungsram Surface mount downlight IP54
svetilka je odlična rešitev za vgradnjo svetila na površino. Zaradi IP54 zaščite je svetilka primerna za izredno široko področje uporabe (javni prostori, kuhinje,sanitarni prostori, hodniki ).

Surface mount downlight IP54- INFO

Tungsram Integrated Bulkhead
je preprosta in elegantna luč, zasnovana z integriranim LED modulom in namensko optiko, za notranjo ali zunanjo uporabo.
Možnost izbire dveh velikosti, z opalnin difuzorjem in možnostjo senzorja. Uporaba je možna na steni ali stropu za različna področja uporabe v vlažnem okolju, vhodih v dvorane, sprejemnih halah, stopniščih, hodnikih, zunanjih poteh ter na zunanjih delih stavb.

Integrated Bulkhead - INFO

GE Batten Switch 
svetilka je zasnovana kot neposredna zamenjava za običajna varčna svetila. Ponuja mnogo načinov  namestitve in s tem olajša možnost namestitve. Je najboljša izbira za gladko linearno osvetlitev. Možnost izbire v  8 različnih močeh svetlobe (lm) in razponu moči od 4,5W – 16W.
Od klasičnega modela se razlikuje z integriranim stikalom.

Batten Switch - INFO

Tungsram Linear Indirect
je  nova linija svetil je zasnovana tako, da zagotavlja učinkovito osvetlitev v komercialnih prostorih in izobraževalnih ustanovah. Linear Indirect ima dolgo življensko dobo v kombinaciji z izjemo učinkovitostjo – do 135lm / W, kar zagotavlja nizke stroške.

Linear Indirect - INFO

Tungsram Integrated Mariner Premium
 svetilka ima privlačno, nevtralno obliko in je primerna za uporabo tako v komercialnih, stanovanjskih kot tudi v poslovno – industrijskih prostorih. Je odlična zamenjava za klasična fluorescentna svetila. Ponuja odlično kombinacijo vrednosti in učinkovitosti.V prihajanju nova serija z vgrajenim pasivnimi infrardečimi senzorji kot nadomestilo za mikrovalovne senzorje.

Integrated Mariner Premium - INFO

Tugsram Mariner
svetilo ima privlačno, nevtralno obliko, zaradi česar je primeren za uporabo tako v komercialnih, stanovanjskih kot tudi v poslovno – industrijskih prostorih. Je odlična zamenjava za klasična fluorescentna vodoodporna svetila. Ponuja odlično kombinacijo vrednosti in učinkovitosti.

Mariner - INFO

Tungsram Mariner – Empty Body  
je standardno vodoodporno ohišje namenjeno z uporabo T8 cevi. Dobavljiva v dveh izvedbah z možnostjo vgradnje ene ali dveh T8 cevi.  Robustno ohišje nudi odlično zaščito pred vodo – IP65, prahom in ostalimi vplivi industrijskega ali zunanjega okolja. Splošno uporabno svetilo je namenjeno tako domači uporabi, kot  v komercialno industrijskih objektih, kje potrebujemo dobro zaščito in svetlobo.

Mariner - Empty Body - INFO

Tungsram Floodlight  serija
Floodlight reflektorji so namenjeni vsestranski zunanji uporabi kot je osvetljevanje dvorišč, parkirišč, vrtov, poti v bližini stavb, garaž, dovoznih poti ali osvetljevanju poslovnih objektov. Prav tako se uporabljajo za osvetljevanje športnih igrišč ali telovadnic.Asimetrična izvedba je dobavljiva v 115W in 150W verziji. 

Tungsram Floodlight serija - INFO

Tungsram Floodlight ECO serija
Floodlight reflektorji so namenjeni vsestranski zunanji uporabi kot je osvetljevanje dvorišč, parkirišč, vrtov, poti v bližini stavb, garaž, dovoznih poti ali osvetljevanju poslovnih objektov. Prav tako se uporabljajo za osvetljevanje športnih igrišč ali telovadnic.

Tungsram Floodlight serija ECO - INFO

KONTAKTIRAJTE NAS

gsm: +386 51 607 601
e-mail: info@gle-lighting.com