HIGH BAY INDUSTRIJSKA SVETILA

Tungsram High Bay Round IP65 
 svetila z masivno industrijsko estetiko so primerena za uporabo v objektih z visokimi stropi kot enostavna zamenjava za živosrebrne ali halogenidne žarnice. Kupcem ponujajo vse prednosti LED osvetlitve – intenzivnost in enakomernost svetlobe z zmanjšanim efektom bleščanja, daljšo življenjska dobo, bistveno manjšo porabo energije ter z manj oziroma brez vzdrževanja.

High Bay Round IP65 - INFO

Tungsram High Bay Honey Comb IP 65
High Bay svetila z optiko HoneyComb® skupaj s posebej oblikovanim ohišjem zagotavljajo dvojno zaščito pred bleščanjem in nizko UGR vrednost. 

High Bay Round IP65 / Honey Comb - INFO

Tungsram Highbay Linear
je preprosta LED rešitev za skladišča, maloprodajo, proizvodne obrate, ter ostale delovne prostore, kjer potrebujemo svetlo okolje. Je energetsko učinkovita, enostavna za namestitev in ima nizke stroške vzdrževanja.

High Bay Linear - INFO

NOVO Tungsram High Bay Auriso
serija ima izboljšano učinkovitost, možnosti nadzora in večjo svetlobno moč. Auriso je idealna izbira za zamenjavo HID in T5/T8 LFL razsvetljave, tako v industrijskih kot poslovnih stavbah.

High Bay Rectangular - INFO

Tungsram High bay Rectangular
je novo industrijsko LED svetilo, ki ponuja mešanico vrednosti in zmogljivosti za uporabo v prostorih z visokimi stropi. Zagotavlja odpornost na vodo in udarce. Razvita je bila za doseganje izjemne učinkovitosti do 182 lm/W z možnostjo moči svetlobe od 10.000 do 4400 lumnov. Možnost izvedb v različnih barvnih svetlobah, kotov snopa osvetlitve in krmilnih sistemom za najzahtevnejše stranke. Dobavljiva v izvedenki s senzorjem in možnostjo posamičnega ali skupnega upravljanja. Zasnova je za uporabo ali nadomeščanje HID in T5/T8 LFL svetil.

High Bay Rectangular - INFO

KONTAKTIRAJTE NAS

gsm: +386 51 607 601
e-mail: info@gle-lighting.com