HIGH BAY INDUSTRIJSKA SVETILA

Tungsram High Round IP65 / Honey Comb
svetila z masivno industrijsko estetiko so primerna za uporabo v objektih z visokimi stropi kot enostavna zamenjava za živosrebrne ali halogenidne žarnice. Kupcem ponujajo vse prednosti LED osvetlitve – intenzivnost in enakomernost svetlobe z zmanjšanim efektom bleščanja, daljšo življenjska dobo, bistveno manjšo porabo energije ter z manj oziroma brez vzdrževanja.

High Bay Round IP65 / Honey Comb - INFO

Tungsram Highbay Linear
je preprosta LED rešitev za skladišča, maloprodajo, proizvodne obrate, ter ostale delovne prostore, kjer potrebujemo svetlo okolje. Je energetsko učinkovita, enostavna za namestitev in ima nizke stroške vzdrževanja.

High Bay Linear - INFO

Tungsram High bay Rectangular
je novo industrijsko LED svetilo, ki ponuja mešanico vrednosti in zmogljivosti za uporabo v prostorih z visokimi stropi. Zagotavlja odpornost na vodo in udarce. Razvita je bila za doseganje izjemne učinkovitosti do 182 lm/W z možnostjo moči svetlobe od 10.000 do 4400 lumnov. Možnost izvedb v različnih barvnih svetlobah, kotov snopa osvetlitve in krmilnih sistemom za najzahtevnejše stranke. Dobavljiva v izvedenki s senzorjem in možnostjo posamičnega ali skupnega upravljanja. Zasnova je za uporabo ali nadomeščanje HID in T5/T8 LFL svetil.

High Bay Rectangular - INFO

KONTAKTIRAJTE NAS

gsm: +386 51 607 601
e-mail: info@gle-lighting.com