PRAVNA OBVESTILA

Vse objavljene vsebine so last RO PROJEKT d.o.o. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene. Brez dovoljenja RO PROJEKT d.o.o. se jih ne sme kopirati, razmnoževati ali distribuirati na kakršen koli drug način. RO PROJEKT d.o.o., ni odgovorna za morebitne občasne težave pri delovanju spletne strani www.gle-lighting.com morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. RO PROJEKT d.o.o., si pridržuje pravico do sprememb vsebin, objavljenih na spletni strani www.gle-lighting.com.

Vaše podatke bomo uporabili izključno za potrebe kontakta ter informiranja in javnosti ne bodo dostopni. Zbrane osebne podatke bomo varovali v skladu z ZVOP-1 in ZVOP-2.

Spletna stran www.gle-lighting.com. za delovanje strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Z uporabo spletne strani obiskovalci soglašajo z njihovo uporabo.

 

VAROVANJE ZASEBNOSTI

1. RO-PROJEKT d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko spletnega informacijskega sistema, skrbno varovala in jih brez vaše privolitve ne bo posredovala tretji osebi oziroma jih uporabila v druge namene. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu določene povezave na druge, zunanje spletne strani, ki niso vezane na spletne strani Gle-lighting, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

PIŠKOTKI (angl. Cookies)

1. Piškotki so informacija o vašem obisku spletnih strani. Na vaš računalnik se ob obisku spletne strani namesti piškotek (datoteka z informacijami), ki na eni strani poskrbi za enostavnost in hitrost, vendar pa po drugi strani predstavlja tudi vdiranje v zasebnost oziroma možnost kasnejšega usmerjenega oglaševanja.  

Vsebina piškotka

2. V piškotku so osnovni podatki o vašem obisku določene spletne strani. Najprej je zapisano ime vašega računalnika oziroma vaše ime ter ime obiskane spletne strani. Vsebina piškotka se shrani na vašem računalniku v posebnem direktoriju. Z dvakratnim klikom na datoteko dobite podrobnejše informacije o obiskani spletni strani, datumu in uri obiska. Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri upravljavcu spletne strani, ki ste jo obiskali. Na ta način se lahko izve marsikaj o strojni opremi vašega računalnika in uporabi interneta.

3. Piškotke lahko z določenimi nastavitvami brišemo, izključujemo oziroma jih pogojno uporabljamo. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo s področja zapisanega v naslovni vrstici.  

4. RO-PROJEKT d.o.o. se zavezuje, da bo po svojih najboljših močeh varovala podatke in zasebnost obiskovalcev spletnih strani. Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbiramo.

Piškotki, ki jih uporablja spletna stran https://gle-lighting.com/

1. Sistemski piškotki

Ime piškotka Namen uporabe Čas veljave Podjetje
cookielawinfo-checkbox-necessary odločitev uporabnika o uporabi piškotkov 1 leto RO-PROJEKT.d.o.o.
       

Onemogočanje piškotkov

Uporabniki se lahko samostojno odločite, ali želite omogočiti uporabo piškotkov. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Informacije o nastavitvah za piškotke (za različne spletne brskalnike) so na voljo na spodnjih povezavah:

Če piškotke izključite, bodo nekatere možnosti spletne strani onemogočene.